Missie

Renes Bedrijfsdiensten B.V. zet zich als middelgroot schoonmaakbedrijf in om zowel zakelijke als particuliere panden optimaal schoon te houden. In de ogen van Renes Bedrijfsdiensten B.V. begint goede schoonmaak bij 24 uursservice. Wij streven er daarom naar om zoveel mogelijk te 'ontzorgen' en leveren dus niet alleen reguliere schoonmaak. Voor aanvullende werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. met een dynamisch team hebben wij in bijna 35 jaar al veel duurzame relaties opgebouwd. Door een flexibele houding aan te nemen en proactief met de opdrachtgever mee te denken, trachten wij dit voort te zetten.


Visie

Renes Bedrijfsdiensten B.V. is zich maar al te zeer bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil daarom de aankomende jaren enkele veranderingen doorvoeren wat betreft milieu. Het doel is om het milieu binnen de werkzaamheden te ontzien, waardoor het bedrijf goed is voor mens én milieu. Mede daarom is het belangrijk om ontwikkelingen in de schoonmaakbranche op de voet te volgen en waar nodig veranderingen door te voeren.


Strategie

Om de duurzame relaties te waarborgen wil Renes Bedrijfsdiensten B.V. kwaliteit kunnen garanderen aan haar klanten. Dit betekent dat er op dit moment hard aan gewerkt wordt om te voldoen aan de eisen van ISO9001:2015, een kwaliteitsmanagementsysteem, om zo op termijn hiervoor gecertificeerd te worden. Dit zal onder andere leiden tot meer overzicht en transparantie binnen de organisatie.

Daarnaast willen wij onze visie waarmaken en zullen wij onderzoeken of het mogelijk is om ISO14001, een milieumanagementsysteem, binnen onze organisatie door te voeren.


Kernwaarden

De kernwaarden van ons bedrijf zijn kwaliteit, service, flexibiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.


Vakorganisaties en partners

SieV

Renes Bedrijfsdiensten B.V. staat onder andere voor kwaliteit, service en continuïteit, bij alles wat wij doen. Daarom werken wij volgens de richtlijnen van SieV, Vereniging Schoonmaken is een Vak. ‘Een bedrijf met SieV keurmerk zal een voorbeeldfunctie zijn van goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche.’ zo melden zij.