Vloeren hebben het zwaar te verduren, ze worden over het algemeen intensief gebruikt en dit veroorzaakt slijtage. Het is van groot belang om uw vloeren goed te onderhouden, om zo de levensduur te verlengen.
Renes Bedrijfsdiensten kan linoleum en marmoleum vloeren strippen en conserveren. Dit houdt in dat de oude waslaag verwijderd wordt en er een nieuw aangebracht zal worden, een flinke opfrisbeurt voor uw vloer. Daarnaast kunnen we dit type vloeren recoaten, uw vloer wordt teruggebracht in originele staat en de over elkaar aangebrachte waslagen worden hierbij verwijderd. Om uw vloer te onderhouden kan er gebruik gemaakt worden van (periodiek) ‘highspeedsprayen’, uw vloer wordt dan opgeboend.

Naast deze twee typen vloeren kunnen wij tevens alle andere soorten vloeren behandelen, hieronder vallen onder andere hout, PVC en steen!

Tapijtreiniging

Een van onze specialisaties is het reinigen van tapijten. We hebben meerdere opties: het nat of droog reinigen van tapijt, stoom cleanen voor het verwijderen van onder andere schimmels en bacteriën, de bonnet methode met minimale hinder, de sproei- en extractiemethode om hardnekkige en ingetrokken vlekken te verwijderen en poederreiniging waar geen water aan te pas komt. Ter bescherming van uw tapijt kunt u deze laten impregneren.