De eerste indruk van uw bedrijf is de buitenkant van uw pand. De, al dan niet potentiële, klant verbindt aan deze eerste indruk ook bepaalde conclusies met betrekking tot uw producten of diensten. Het is daarom van groot belang dat uw pand er verzorgd uit ziet en wij kunnen u daarbij helpen!

Gevelreiniging is meer dan reinigen alleen, maar het begint er wel bij. Met hogedruk kunnen wij tot wel 350 bar en 100 graden Celsius onder andere graffiti, houtwerk en kunststof reinigen. Daarnaast kan kunststof ook gewaxt worden. Chemisch reinigen is ook een mogelijkheid, dit houdt in dat er een combinatie van stoom en een geschikt reinigingsmiddel gebruikt wordt. Het reinigingsmiddel dat gekozen wordt is afhankelijk van de steensoort.

Ter bescherming van uw gevel is het mogelijk deze te impregneren, dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Het verhoogt niet alleen de isolerende factor, ook de voedingsbodem voor onder andere mos en algen verdwijnt, de kans op doorslaand vocht wordt aanzienlijk verminderd en uw gevel wordt beter beschermd tegen bekladding!